Nieuws Lokaal Sportakkoord Weert Werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’

gepubliceerd op: 08-09-2024 12:43

Lokaal Sportakkoord Weert Werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’

Het nieuwe school- en sportseizoen is begonnen. Dat betekent dat we binnen het Sportakkoord Weert en in het bijzonder de werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’ ook weer van start zijn gegaan.

Binnen de werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’ hebben we de ambitie dat alle kinderen in de gemeente Weert in beweging komen en dat met plezier een leven lang blijven doen. Om deze ambitie waar te kunnen maken wij de verbinding tussen onderwijs, kinderopvang, (sport)verenigingen en andere partners.

Zo hebben een aantal sportverenigingen de afgelopen jaren sport- en spelmateriaal geschonken en sportkennismakingslessen georganiseerd voor het onderwijs en de kinderopvang. Verenigingen en organisaties kunnen ook een individuele aanvraag doen voor een financiële bijdrage vanuit het Sportakkoord om het bewegen te stimuleren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert in samenwerking met het platform Weert in Beweging en Punt Welzijn.

Wil jij meer weten over de werkgroep ‘Meer bewegen op en rondom school’ werkgroep of heb jij leuke ideeën hoe je de jeugd in beweging krijgt sluit dan een keer aan bij een overleg van de werkgroep ‘meer bewegen op en rondom school’. Je kunt contact opnemen met Thomas Witjes via de mail (t.witjes@puntwelzijn.nl) of telefoon (06-31937368).

Direct een aanvraag doen? Kijk dan op https://www.weertinbeweging.nl/weert/sportakkoord/sportakkoord-weert

 

 

terug naar overzicht